Artur Dhamo - Si ma more zemrën (Festivali RTSH 1991)by Artur Dhamo Productions   5 years ago

23,544 views

190   5

ARTUR DHAMO FESTIVALI I PRANVERES RTSH 1991
KENGA SI MA MORRE ZEMREN
MUZIKA ARTUR DHAMO
KENDON ARTUR DHAMO ETLEVA GEGA

___________________________________________________________________________________________________________________________
Kanali zyrtar i kantautorit dhe kompozitorit Artur Dhamo.
Pro Studio dhe produksione profesionale muzikore.
Vlorë, Shqipëri
Kontakt: [email protected]

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
© 2016

Comments